Nært og godt

Høsten er tid for sanking, og gjennom dette valgfaget får du bli bedre kjent med nærområdet vårt, og bli bevisst hvilke naturressurser vi har rundt oss.

 
 
20210430-_92A1310-1.jpg
20210430-_92A1448.jpg
20210430-_92A1412.jpg

Det kan være alt fra å bruke det vi finner i fjæra, som blåskjell, tang og tare som utgangspunkt for matlaging, til å lære om ulike nyttevekster og sopp. Vi redder epler fra gamle epletrær, og presser eplene for så å lage vår egen Mildemost.

Vi besøker også Søylands Biegard som holder til her på Milde hvor vi bl.a vil få kikke inn i bikuber og lære å slynge honning.

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

En hyllest til albumet

Neste
Neste

Kreativ skriving